Ligkiste: vi kan hjælpe med en hvid kiste, sort kiste eller trækiste

Vælg en ligkiste blandt vores store og flotte udvalg

Hvis du skal til at begrave en af dine nærmeste, skal du også have valg en flot og personlig ligkiste, afdøde kan begraves i. Her kan vi ved Herning Begravelsesforretning være behjælpelige med vores store udvalg af ligkister, hvor du både kan vælge en sort kiste, en hvid kiste eller en trækiste.

Vi hjælper til med ligkister til begravelser i og omkring Herning, herunder i omkringliggende byer som Sunds, Gellerup og Lind. Skal du bruge en bedemand til at støtte og hjælpe dig ved at arrangere en begravelse eller bisættelse her i området, så kommer vi gerne ud til dig.

Trækister, hvide kister og sorte kister i traditionelt og stilrent design

Hvis du ønsker at begrave afdøde i enten en sort kiste eller en hvid kiste, så kan vi tilbyde dig en af vores stilrene ligkister, designet af Jacob Jensen. Disse har et meget rent og moderne udtryk, og de er utroligt populære blandt vores kunder, der ønsker enten en helt hvid kiste eller en helt sort kiste.

Hvis du derimod ønsker et mere traditionelt udtryk i kisten, så har vi også et stort udvalg af kister i træ. Her kan du eksempelvis få en trækiste i forskellige sorter og farver. Det kunne være en lys trækiste med et traditionelt udseende eller en mere mørk trækiste, der har et eksklusivt udtryk.

Kontakt os hvis du vil høre mere om vores priser

Ønsker du at høre mere om priserne på vores forskellige kister, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige kiste til en nær, du har mistet, så kan du altid ringe eller skrive til os.

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Herning Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 9712 2326, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 9712 2326

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

SoMe: Facebook

Find vej

Møllegade 39,  7400​ Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190