"Min sidste vilje" – en skriftlig erklæring om dine ønsker

​Hos Herning Begravelsesforretning, nær Ikast, Gellerup og Lind, ser vi ofte, at pårørende må træffe svære beslutninger i forbindelse med dødsfald. ​

​Pjecen "Min sidste vilje" giver dig mulighed for at udforme en skriftlig erklæring omkring dine personlige ønsker. Erklæring kan indeholde alt fra valg af kiste til blomster og urner. Du kan således lette byrden for de pårørende, som dermed skånes for at tage vanskelige beslutninger på dine vegne i en svær tid.

Afgiv "Min sidste vilje"-erklæring

Ønsker du ikke at efterlade dine pårørende med en masse beslutninger, så afgiv en ”Min sidste vilje”-erklæring. ​ Der er dermed styr på alt det formelle, og du giver din familie tid til at sørge i stedet for at planlægge. Har du brug for hjælp og rådgivning til din sidste vilje, kan du henvende dig til os eller hos Danske Bedemænds sekretariat, hvor du også kan få den udleveret. Vi vejleder dig gerne, således at du er sikker på, at du har taget højde for det hele. Vi er selvfølgelig også behjælpelige med at udfylde formularen.

​Kontakt os for vores assistance

Ønsker du hjælp til at anskaffe eller udfylde ”Min sidste vilje”-erklæringen, er du velkommen til at kontakte vores bedem​and. ​Ring til os på telefon 97 12 23 26 eller skriv til os på e-mail s.moesgaard@mail.tele.dk.

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Herning Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 9712 2326, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 9712 2326

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

SoMe: Facebook

Find vej

Møllegade 39,  7400​ Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190