​Dødsannoncer og takkeannoncer i aviser

Hos Herning Begravelsesforretning kan vi blandt andet hjælpe med at bestille og indrykke dødsannoncer og takkeannoncer i aviser. Vi kan hjælpe til med alle de praktiske opgaver i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse i Herning, Ikast, Lind, Gellerup og omegn, herunder også annoncering.

Hvorfor og hvornår skal annoncen indrykkes?

Dødsannoncer er annoncer i en avis, som har til formål at meddele offentligheden om et dødsfald og for at informere om, hvornår den pågældende begravelse eller bisættelse af den afdøde skal foregå, så alle har mulighed for at overvære ceremonien.

Derfor kan dødsannoncer også både indrykkes før og efter bisættelsen eller begravelsen alt afhængigt af, om de pårørende ønsker at skabe opmærksomhed omkring den kirkelige ceremoni, eller om de blot ønsker at informere om det pågældende dødsfald.

En takkeannonce bliver som regel indrykket i avisen efter den pågældende bisættelse eller begravelse. Her takkes der for den indsats, som deltagerne til ceremonien i kirken, de pårørende eller eventuelt personale på et hospital eller plejehjem har gjort.​

Hvad koster det at indrykke dødsannoncer?

Der kan være stor forskel på, hvor meget det koster at indrykke en dødsannonce. Prisen afhænger blandt andet af hvilken avis, annoncen skal indrykkes i, og hvor stor annoncen skal være – herunder hvor mange ord den er på.

Kontakt os og få hjælp til bestillingen og udfærdigelsen

Vi står klar til at hjælpe med bestillingen af dødsannoncer og takkeannoncer samt andre praktiske opgaver i forbindelse med et dødsfald.

Vi kan både sørge for selve bestillingen, ligesom vi kan rådgive dig i, hvad der kan stå i annoncen.

Har du brug for vores hjælp, eller har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 97 12 23 26 eller skrive til vores e-mail s.moesgaard@mail.tele.dk.​

Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

I 2014 valgte vi at blive certificeret som bedemand, 

og er områdets eneste

ISO9001 godkendte bedemænd​

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Møllegade 39, 7400 Herning

Telefon: 97 12 23 26

​​E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk