Vi tilbyder hjælp ved dødsfald

Der er mange ting, der skal klares, når der sker et dødsfald. For eksempel skal en læge udfærdige en dødsattest, før afdøde kan lægges i kisten. Vi anbefaler altid, at man kontakter en bedemand hurtigst muligt. 

Der er mange praktiske forhold efter et dødsfald, der enten skal planlægges eller besluttes – og det er godt at få styr på så tidligt i forløbet som muligt.

Hos Herning Begravelsesforretning tilbyder vi hjælp ved dødsfald – for eksempel til kunder i området omkring Herning, Ikast, Gjellerup og Lind.

Information til myndigheder om dødsfald

Når der sker et dødsfald, skal de offentlige myndigheder have besked herom. Denne opgave kan vi varetage, så du blot skal fokusere på at få taget en smuk afsked.

Som en del af vores hjælp ved dødsfald, rådgiver vi desuden om psykologhjælp og sorggrupper. Vi kan rådgive dig inden for muligheden for økonomisk tilskud til begravelsen og andre ting, som kan være relevante for dig.

Vi kan give dig et prisoverslag på de ydelser, du ønsker, så du fra start har overblik over de økonomiske forhold.

Højtideligheden – bisættelse eller begravelse

Ved dødsfald skal der blandt andet tages stilling til, om der skal foretages en bisættelse eller begravelse. Du skal med andre ord beslutte, om afdøde skal jordbegraves eller bisættes ved ligbrænding – naturligvis efter afdødes ønske.

Begravelseshandlingen skal finde sted senest 8 dage efter et dødsfald. Alle skal i jorden på en kirkegård, uanset trossamfund. Man kan dog også vælge, at asken skal spredes over havet.

Hør mere om vores hjælp ved dødsfald

Har du brug for vores hjælp ved dødsfald, er du altid meget velkommen til at ringe til os på telefon 97 12 23 26. Du kan også sende en e-mail til s.moesgaard@mail.tele.dk, hvis der er sket et dødsfald blandt dine nærmeste.

​Læs mere på nedenstående links:

http://www.bedemand.dk/brochurer/naar-nogen-doer/

http://www.bedemand.dk/ved-doedsfald/guide-efterladte/

Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

I 2014 valgte vi at blive certificeret som bedemand, 

og er områdets eneste

ISO9001 godkendte bedemænd​

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Møllegade 39, 7400 Herning

Telefon: 97 12 23 26

​​E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk