Kremering af i forbindelse med dødsfald

Langt de fleste danskere vælger at blive kremeret

Når et menneske afgår ved døden, skal der tages stilling til, hvordan den afdøde skal herfra – om det skal ske ved en begravelse eller en bisættelse, hvor afdøde bliver kremeret.

Ofte har den afdøde selv et særligt ønske, og hvis ikke er det de efterladte, der skal træffe beslutningen. Langt størstedelen af den danske befolkning vælger at blive bisat og dermed også at blive kremeret.

Hos Herning Begravelsesforretning kan vi hjælpe med alle de praktiske opgaver i forbindelse med en kremering af mennesker, og vi stiller blandt andet vores hjælp til rådighed i områderne omkring Herning, Lind, Gjellerup og Sunds.

Hvordan foregår kremering af mennesker?

Når ceremonien i kirken er afsluttet, bliver kisten båret ud til rustvognen, som kører direkte til krematoriet. Her bliver kisten som regel opbevaret i et kølerum, indtil den bliver kremeret.​

Når kremering finder sted, bliver kisten kørt ind i ovnen, som har en meget høj temperatur. Her brændes kisten i ca. halvanden time, hvorefter ovnen køler ned. Til sidst opsamles asken, og den kommes i en urne.

Hvad koster en kremering?

De gældende priser på kremering af mennesker varierer mellem de forskellige krematorier, men ved Holstebro Krematorium tilbydes en kremering til en pris på 2.995 kr.

Kontakt os for yderligere information

Har du nogle spørgsmål omkring, hvordan en kremering af mennesker foregår, har du brug for yderligere information om urner og bisættelse, eller har du brug for vores hjælp i forbindelse med planlægningen af den sidste afsked? Så kan vi kontaktes på telefon 97 12 23 26 eller e-mail s.moesgaard@mail.tele.dk.​

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Herning Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 9712 2326, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 9712 2326

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

SoMe: Facebook

Find vej

Møllegade 39,  7400​ Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190