Få en god afsked med en mindehøjtidelighed ved dødsfald

Vi hjælper med mindehøjtidelighed efter begravelse

Har du oplevet et dødsfald blandt dine nærmeste, og skal du i den forbindelse have hjælp til at arrangere en mindehøjtidelighed, der kan fungere som en god afsked for afdøde? Ved Herning Begravelsesforretning har vi i mere end 30 år som bedemænd hjulpet efterladte med at sige et ordentligt og værdigt farvel ved mindehøjtideligheder.

Vi kan hjælpe med at arrangere en god afsked ved dødsfald i områderne omkring Herning, Gjellerup, Lind og Sunds. Uanset om du ønske en mindehøjtidelighed efter en begravelse eller bisættelse, så kan vi hjælpe dig med at tage hånd om de praktiske foranstaltninger, så du kan koncentrere dig om at få sagt et godt sidste farvel.

Mindehøjtidelighed efter dine og afdødes ønsker

Når vi hjælper med at arrangere og afholde en mindehøjtidelighed efter et dødsfald, gør vi alt, hvad vi kan, for at indfri både dine og afdødes ønsker. Det kan eksempelvis være, at afdøde har udfyldt Min Sidste Vilje og heri har givet udryk for bestemte ønsker til en mindehøjtidelighed.

Vi kan være behjælpelige med at arrangere en unik afsked, uanset om mindehøjtideligheden skal afholdes i et kapel ved kirken, hjemme hos dig selv eller et sted ude i det fri. Hvis afdøde bliver kremeret, og du ønsker, at asken skal spredes over havet, så kan vi også hjælpe dig med at anmode om lov til dette.

Kontakt os og få en god afsked efter et dødsfald

Hvis du ønsker vores hjælp til at tage en god afsked med et familiemedlem, eller en nær ven der er gået bort, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig i præcist det omfang, du ønsker, og sørger for, at I alle får lov til at sige et flot og værdigt farvel.

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Herning Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 9712 2326, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 9712 2326

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

SoMe: Facebook

Find vej

Møllegade 39,  7400​ Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190