Kister og urner i mange forskellige varianter og prisklasser

Hos Herning Begravelsesforretning har vi et stort udvalg af smukke kister og urner, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette model til en begravelse i for eksempel Herning, Ikast, Lind, Gjellerup eller omegn. Vi har både kister og urner i mange forskellige farver, kvaliteter, varianter og prisklasser, så du har mulighed for at vælge den helt rette model i forhold til udseende, kvalitet og dit budget.

Alle vores kister er produceret i Danmark, og de kan leveres i alle farver med eller uden kors. Vores priser på en klassisk hvid kiste starter fra 5.990 kr.

Jacob Jensen kister og urner

Vi tilbyder både kister og urner i et smukt design fra Jacob Jensen til dig, der foretrækker et stilrent og æstetisk design, der er lidt ud over det sædvanlige. Urnerne fra Jacob Jensen kan fås i tre forskellige farver, og de er et populært valg.

Derudover har vi dog også klassiske natur-urner til dig, der foretrækker en mere traditionel og afdæmpet urne. Vi står klar med kompetent rådgivning Har du brug for rådgivning og vejledning i forbindelse med valg af kiste eller urne, så hjælper vi dig gerne. Vi lytter til dine ønsker og behov, samtidig med at vi tager udgangspunkt i den afdødes personlighed og stil. Nogle foretrækker unikke og ekstraordinære kister og urner, mens andre foretrækker en traditionel løsning, og vi har begge muligheder.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Vi står altid til rådighed for dig, hvis du kunne tænke dig en uforpligtende snak om vores sortiment af kister og urner eller andet i forbindelse med planlægningen af en begravelse. Vi er klar til at træde til, når du har behov for det. Vi kan enten kontaktes på telefon 97 12 23 26, eller du kan skrive til vores e-mail s.moesgaard@mail.tele.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig inden for kort tid.

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Herning Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 9712 2326, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 9712 2326

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

SoMe: Facebook

Find vej

Møllegade 39,  7400​ Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190