Kister og urner i mange forskellige varianter og prisklasser

Hos Herning Begravelsesforretning har vi et stort udvalg af smukke kister og urner, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette model til en begravelse i for eksempel Herning, Ikast, Lind, Gjellerup eller omegn.

Vi har både kister og urner i mange forskellige farver, kvaliteter, varianter og prisklasser, så du har mulighed for at vælge den helt rette model i forhold til udseende, kvalitet og dit budget. 

Alle vores kister er produceret i Danmark, og de kan leveres i alle farver med eller uden kors. Vores priser på en klassisk hvid kiste starter fra 5.990 kr.

Jacob Jensen kister og urner

Vi tilbyder både kister og urner i et smukt design fra Jacob Jensen til dig, der foretrækker et stilrent og æstetisk design, der er lidt ud over det sædvanlige. 

Urnerne fra Jacob Jensen kan fås i tre forskellige farver, og de er et populært valg. 

Derudover har vi dog også klassiske natur-urner til dig, der foretrækker en mere traditionel og afdæmpet urne.

​Vi står klar med kompetent rådgivning

Har du brug for rådgivning og vejledning i forbindelse med valg af kiste eller urne, så hjælper vi dig gerne. Vi lytter til dine ønsker og behov, samtidig med at vi tager udgangspunkt i den afdødes personlighed og stil. Nogle foretrækker unikke og ekstraordinære kister og urner, mens andre foretrækker en traditionel løsning, og vi har begge muligheder. 

Kontakt os for en uforpligtende snak

Vi står altid til rådighed for dig, hvis du kunne tænke dig en uforpligtende snak om vores sortiment af kister og urner eller andet i forbindelse med planlægningen af en begravelse. Vi er klar til at træde til, når du har behov for det.

Vi kan enten kontaktes på telefon 97 12 23 26, eller du kan skrive til vores e-mail s.moesgaard@mail.tele.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig inden for kort tid.

Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

I 2014 valgte vi at blive certificeret som bedemand, 

og er områdets eneste

ISO9001 godkendte bedemænd​

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Møllegade 39, 7400 Herning

Telefon: 97 12 23 26

​​E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk