Hvor går man hen, når man går bort?

Døden kan være en vanskelig størrelse at forholde sig til - især når man er barn. Hos Herning Begravelsesforretning, nær Ikast og Brande, kan du rekvirere bogen "Hvor går man hen, når man går bort?". Bogen er børnebog, der handler om døden.

Børnene Tut og Tobias har mistet deres onkel. Bogen handler om de tanker, børnene gør sig omkring hans død: Hvor er han? Og hvad betyder mon at stille træskoene?

At tale om døden er vigtigt, men utroligt vanskeligt. Bogen kan ved højtlæsning eller fælles læsning være med til at sætte ord på at miste et familiemedlem eller en god ven. Samtidig kan den give stof til samtale mellem børn og voksne.

Bog er skrevet af Aage Brandt med illustrationer af Palle Bregnhøj. Skuespiller Lone Hertz har indlæst "Hvor går man hen, når man går bort?" på cd af

Bog med cd kan fås hos dit lokale medlem af Danske Bedemænd​.

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Herning Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 9712 2326, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 9712 2326

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

SoMe: Facebook

Find vej

Møllegade 39,  7400​ Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190