Få hjælp til borgerlig begravelse

Hold en flot og personlig begravelse uden for kirken

Leder du efter en erfaren bedemandsforretning, der kan hjælpe dig med at arrangere en smuk og personlig borgerlig begravelse. Så hjælper vi ved Herning Begravelsesforretning dig gerne. Vi har mere end 60 års erfaring som bedemænd, og vi har derfor hjulpet til på mange borgerlige begravelser igennem tiden.

Hvis du skal afholde en borgerlig begravelse i eller omkring Herning, eksempelvis i Sunds, Lind eller Gjellerup, så kommer vi gerne ud og hjælper dig. Vi hjælper dig med at finde et sted, du kan holde ceremonier, og alle andre praktiske foranstaltninger, så du kan nøjes med at møde op og mindes afdøde på den måde, som du har brug for.

Hvad er en borgerlig begravelse?

Hvis afdøde ikke er medlem af folkekirken eller ikke ønsker sig en kirkelig begravelser, kalder med begravelsen eller bisættelsen uden for kirken for en borgerlig begravelse. Ved en borgerlig begravelse foregår ceremonien således ikke i kirken, og her kan vi hjælpe dig med at finde en lokation, der passer dig, uanset om du ønsker en udendørs eller indendørs ceremoni.

Efter en borgerlige begravelse eller bisættelse kan kisten eller urnen stadig godt blive begravet på kirkegården, hvis man ønsker det. Du kan dog også få spredt asken i naturen, eksempelvis ud over havet, hjemme i haven eller andre steder.

Med en borgerlig begravelse har du en stor frihed i forhold til at arrangere ceremonien præcist som du vil. Hvis du ønsker det, tager vi gerne hånd om alle de praktiske foranstaltninger.

Kontakt os og hør mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan afholde en borgerlig begravelsesceremoni, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med en smuk og værdig mindehøjtidelighed uden for kirken.

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Herning Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 9712 2326, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 9712 2326

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

SoMe: Facebook

Find vej

Møllegade 39,  7400​ Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190