​En forudbetalt begravelse med opsparing

Alt efter ønsker og krav kan en begravelse blive en bekostelig affære. Herning Begravelsesforretning, nær Ikast og Lind, tilbyder en forudbetalt beg​ravelse, hvor du kan gøre brug af en opsparingsordning. Du kan således selv indbetale til begravelsen og sikre, at dine pårørende har penge til finansiering. Opsparingsordningen er godkendt af begravelsen/bisættelsen skal foregå - helt uden at belaste de efterladte med udgifter.

Opsparing til forudbetalt begravelse

​Elysium bliver administreret af Danske Bedemænd. Opsparingen foregår på en spærret konto, der ikke har indflydelse på tildeling af ydelser som eksempelvis huslejetilskud , hjemmehjælp og andre offentlige tilskud.


​Der kan maksimalt indsydes 35.000 kr forudbetalt begravelse i Elysium.


​Ønsker du at høre mere om dine muligheder ved en formålsbestemt opsparing? Du kan rekvirere kan materiale og indmeldelsesblanket fås hos os. Vi hjælper gerne til med planlægning af selve begravelsen, hvis du ønsker råd og vejledning til at valg af kiste, blomster og urne.

Kontakt for at høre mere om Elysium

Vil du i gang med en forudbetalt begravelse, er vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Ring til os på telefon 97 12 23 26 eller skriv til os på s.moesgaard@mail.tele.dk. Så vil vi være der for dig.

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Herning Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 9712 2326, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 9712 2326

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

SoMe: Facebook

Find vej

Møllegade 39,  7400​ Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190