Ansøgning om begravelseshjælp

​En begravelse kan være en svær begivenhed at skulle gennemleve for de pårørende, men vi kan sørge for at gøre oplevelsen lidt lettere at klare.

Hos Herning Begravelsesforretning, i nærheden af både Ikast, Lind og Gellerup, hjælper vi dig blandt andet med at ansøge om hjælp til begravelse, som er et offentligt tilskud til afholdelse af begravelse eller bisættelse. Udover begravelseshjælp kan vi også bistå med at ansøge om andre tilskud fra blandt andet Sygesikring Danmark.

Hvad får man i begravelseshjælp?

Størrelsen på begravelseshjælp er til dels bestemt af afdødes fødselsdato. Er vedkommende født før 1. april 1957, er man garanteret 1.050 kroner i støtte. Er afdøde født senere, er tilskuddet til begravelseshjælp afhængig af dennes formue. Vi giver naturligvis grundig vejledning inden for dette område.​

Kontakt os for yderligere information omkring hjælp til begravelse

​Har du brug for begravelseshjælp? Vi sammensætter en skræddersyet aftale efter dine specifikke ønsker. Som bedemand tager vi os af alt fra anmeldelse af dødsfald, indrykning af dødsannonce, bestilling af kranse, kister, urner, kistepynt og kontakt til diverse myndigheder, præst og graver.

Du er meget velkommen til at kontakte vores bedemandsforretning, enten på telefon 97 12 23 26 eller på e-mail s.moesgaard@mail.tele.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for mere information omkring udfyldelse af blanket, eller hjælp til begravelse.​

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Herning Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 9712 2326, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 9712 2326

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

SoMe: Facebook

Find vej

Møllegade 39,  7400​ Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190