Kistepynt, bårebuketter og andre blomster til begravelse

Udsmyk kisten med smukke og personlige blomster

Ved begravelser ønsker mange at udsmykke kisten, så hele ceremonien bliver smuk og ærer afdødes minde bedst muligt. Ved Herning Begravelsesforretning hjælper vi derfor også med bårebuketter, blomster til begravelser og andre former for kistepynt, så både kiste, kirke og gravsted kan blive smukt dekoreret.

Vi hjælper kunder i området omkring Herning, herunder i Sunds, Gellerup og Lind. Her hjælper vi med alt vedrørende begravelser, og vi kan derfor stå for både at finde den helt rigtige kiste og efterfølgende kistepynt, blomster og bårebuketter, som skaber en smuk og personlig begravelse.

Kontakt os og få hjælp til at finde bårebuketter og andre blomster til begravelse

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at dekorere og udsmykke kisten, kirkegulvet eller gravstedet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gennem hele forløbet i forbindelse med dødsfald blandt dine nærmeste.

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Herning Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 9712 2326, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 9712 2326

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

SoMe: Facebook

Find vej

Møllegade 39,  7400​ Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190