Kister til begravelse og kister til kremering

Få en danskproduceret kiste til begravelse

Hos Herning Begravelsesforretning tilbyder vi smukke kister til begravelse og ligbrænding. Alle vores kister er dansk producerede og tilbydes til kunder i området omkring Herning, Ikast, Gjellerup og Lind.

Vi har et bredt udvalg af kister og urner i mange forskellige varianter, kvaliteter og prisklasser. Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige urne eller kiste til begravelse – og til den rette pris.

Har du brug for hjælp og rådgivning i forbindelse med valg af begravelseskister, står vi naturligvis gerne klar.

Flotte begravelseskister fra Jacob Jensen

Vi har et stort udvalg af traditionelle kister, men vi forhandler også stilrene kister til begravelse designet af Jacob Jensen. Når vi hjælper pårørende med at finde den rette kiste, er der ofte stor forskel på ønsker og budget.

Nogle ønsker en helt unik og enestående kiste, mens andre foretrækker en mere traditionel løsning. Vi er her for at hjælpe, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge – også hvis det drejer sig om kister til kremering.

Vi lytter til dine ønsker – og vores fokus er rettet mod at lette byrden for dig, så du ikke står alene med planlægningen.

Kontakt os og hør mere om vores kister til begravelse og kremering

Vi hjælper og rådgiver i forbindelse med valg af kiste samt priser. Hvis du ønsker at høre mere om udvalget af begravelseskister og kister til kremering, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er klar til at træde til, når du ønsker det.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 97 12 23 26 eller e-mail s.moesgaard@mail.tele.dk.

​Brændingskister​

​Begravelseskister

​Jacob Jensen design kister

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Herning Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 9712 2326, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 9712 2326

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

SoMe: Facebook

Find vej

Møllegade 39,  7400​ Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190