Kister til begravelse og kister til kremering

Hos Herning Begravelsesforretning tilbyder vi smukke kister til begravelse og ligbrænding. Alle vores kister er dansk produceret og tilbydes til kunder i området omkring Herning, Ikast, Gjellerup og Lind.

Vi har et bredt udvalg af kister og urner i mange forskellige varianter, kvaliteter og prisklasser. Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige kiste eller urne – og til den rette pris.

Har du brug for hjælp og rådgivning i forbindelse med valg af begravelseskister, står vi naturligvis gerne klar. Vi sørger for, at du får et unikt begravelsesarrangement med en passende kiste.

Flotte begravelseskister fra Jacob Jensen

Vi har et stort udvalg af traditionelle kister, men vi forhandler også stilrene kister til begravelse designet af Jacob Jensen. Når vi hjælper pårørende med at finde den rette kiste, er der ofte stor forskel på ønsker og budget.

Nogle ønsker en helt unik og enestående kiste, mens andre foretrækker en mere traditionel løsning. Vi er her for at hjælpe, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge – også hvis det drejer sig om kister til kremering.

Vi lytter til dine ønsker – og vores fokus er rettet mod at lette byrden for dig, så du ikke står alene med planlægningen.

Kontakt os og hør mere om vores kister

Vi hjælper og rådgiver i forbindelse med valg af kiste samt priser. Hvis du ønsker at høre mere om udvalget af begravelseskister og kister til kremering, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er klar til at træde til, når du ønsker det.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 97 12 23 26 eller e-mail s.moesgaard@mail.tele.dk.

Brændingskister​

​Begravelseskister

​Jacob Jensen design kister

Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

I 2014 valgte vi at blive certificeret som bedemand, 

og er områdets eneste

ISO9001 godkendte bedemænd​

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Møllegade 39, 7400 Herning

Telefon: 97 12 23 26

​​E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk