Urner i mange forskellige varianter og prisklasser

Hos Herning Begravelsesforretning har vi et stort udvalg af urner i flot kvalitet i mange modeller. Planlægger du en begravelse i eksempelvis Herning, Lind, Ikast eller Gellerup, kan vi hjælpe dig med at finde den rette urne. Vi har urner i alle prisklasser og mange forskellige farver.

Vi tilbyder også urner i Jacob Jensen stilrene og æstetiske design. De fås i tre forskellige farver, og er et populært valg hos mange, der ønsker lidt ud over det sædvanlige. Vi har også klassiske natur-urner, hvis du foretrækker en mere afdæmpet og traditionel løsning.​

Få rådgivning om urner ud fra dine og afdødes ønsker

Når det kommer til urner og kister, kan der være stor forskel på ønsker hos afdøde. Det bliver naturligvis lettere at finde en urne, hvis den pårørende har udfyldt Min sidste vilje. Hvis du har brug for hjælp, rådgiver vi gerne om valg af urne og Min sidste vilje, og vi har mange års erfaring i at vælge ud fra afdødes personlighed og stil, så du får den rette løsning. Som bedem​and er vi her for at hjælpe dig med at få styr på rammerne, således at alt er klar til den forestående bisættelse.

Kontakt os for at aftale en tid

Ønsker du en aftale, hvor du kan komme og se vores udvalg af urner, er du meget velkommen til at kontakte os. ​Du kan ringe til os på telefon 97 12 23 26 eller skrive til os på e-mail s.moesgaard@mail.tele.dk.​​

​​Jacob Jensen design Urner

Natur urner

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Herning Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 9712 2326, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 9712 2326

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

SoMe: Facebook

Find vej

Møllegade 39,  7400​ Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190