”Når nogen dør” – en pjece der kan besvare dine spørgsmål

Hos Herning Begravelsesforretning varetager vi blandt andet begravelser og bisættelser i områderne omkring Herning, Ikast, Lind og Gjellerup, og vi oplever, at der i forbindelse med et dødsfald er en lang række spørgsmål, der trænger sig på hos de pårørende.

Danske Bedemænd udgiver hvert år folderen ”Når nogen dør”, som kan besvare rigtig mange af de spørgsmål, der kan være i forbindelse med et dødsfald – både før, under og efter.

Folderen ”Når nogen dør” er en håndsrækning til de pårørende

Døden er en naturlig del af alles livscyklus. Når nogen dør, er det dog alligevel en hård belastning for de pårørende, der kan have svært ved at overskue den række af de praktiske og juridiske detaljer, der følger med.

Pjecen ”Når nogen dør” er udarbejdet som en håndsrækning til de pårørende. Det kan være en hjælp til at komme igennem de praktiske opgaver og udfordringer og til at give plads til det, de er vigtigst i forbindelse med et dødsfald: At tage en fredelig og god afsked med en nær ven eller et familiemedlem.

Derudover kan pjecen også være en hjælp for dem, der ønsker at forberede sig bedst muligt på livets afslutning.

Foreningen Danske Bedemænd

Folderen ”Når nogen dør” er som nævnt udgivet af foreningen Danske Bedemænd. Det er en forening, der har omkring 285 medlemmer, som i alt varetager ca. 70 % af alle begravelser inden for landets grænser. Medlemmerne er underlagt foreningens etiske og faglige regler, og de er tilknyttet et klageudvalg og en garantifond.

Vi er hos Herning Begravelsesforretning certificerede exam. bedemænd ved Danske Bedemænd.

Kontakt os – vi er altid til rådighed

Vi står altid til rådighed til at besvare dine spørgsmål om, hvad der skal ske, når nogen dør, ligesom vi også er klar til at tage en uforpligtende dialog med dig i forbindelse med et dødsfald.

Du skal bare ringe til os på telefon 97 12 23 26 eller skrive til vores e-mail s.moesgaard@mail.tele.dk.​

Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

I 2014 valgte vi at blive certificeret som bedemand, 

og er områdets eneste

ISO9001 godkendte bedemænd​

Herning Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Møllegade 39, 7400 Herning

Telefon: 97 12 23 26

​​E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk